פיאנו בנטף - קונצרט מספר 1 - קונצ'רטי בסלון
ארכיון תאריך: 15 נובמבר 2012 - 16 נובמבר 2012
משך: שעה ו-40 דקות, כולל הפסקה
כפתור עליון לכל מועד – כרטיס משולב לקונצרט ולארוחה ב"המטבח של רמה"
כפתור תחתון לכל מועד – כרטיס לקונצרט בלבד
פיאנו בנטף - עונה שניה: הפסנתרנית רויטל חכמוב מגישה באולם הקשתות בביתה שבנטף שתי סדרות של שמונה קונצרטים קאמריים המשלבת את מיטב הנגנים, פסנתר פציולי קונצרטנטי בעל צליל ייחודי ביופיו, עם מיטב האוכל, היין והגבינות של אזור נטף, המוגשים בנוף המרהיב של הרי יהודה ושפלת החוף.
משתתפים:
רויטל חכמוב, פסנתר
יגאל מלצר, חצוצרה
רביעיית ספיר - ז'אנה גנדלמן ורומן שפיצר-כינורות, עמוס בועזסון-ויולה, אולג סטולפנר, צ'לו
התוכנית:
קונצ'רטו לפסנתר מספר 1 של שופן,
קונצ'רטו לפסנתר וחצוצרה מספר 1 של שוסטקוביץ'.
לרכישת מנוי לסדרה פיאנו בנטף
ארוחה לפני קונצרט ב"מטבח של רמה" בנטף:
לפני הקונצרט, תוגש במסעדת "המטבח של רמה" אל מול הנוף של הרי יהודה ושפלת החוף, ארוחה עם תפריט ייחודי לקונצרט,
במחיר מיוחד לבאי הקונצרט.
ביום ה' ארוחת ערב בשעה 18:00 במחיר של 170 ש"ח (הקינוח יוגש בהפסקה של הקונצרט).
תפריט ארוחת הערב:
פתיח
"סוכריות" של גבינת ברינזה עטופות בבצק פילו
מנה ראשונה
כבדי עוף בחמאה ובחומץ בלסמי מיושן, על עלי מנגולד, תפוחי עץ וסלק
מנה עיקרית
קדירת נתח קצבים ברוטב דבלים, עם ניוקי סלק וסלט אנדיב
לפני קינוח
סורבה סברס
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט)
גראטן שזיפים וברולה
ביום ו' ארוחת בוקר בשעה 10:30 במחיר של 70 ש"ח.
תפריט ארוחת הבוקר:
* לחם טאבון עם נשנושים שונים
* כוסית ציזיקי מיוגורט כבשים
* "חומוס סלק" עם טחינה וקונפי גרגרי חומוס
* סלט עגבניות שרי על טחינה ירוקה עם עלי זעתר, פטרוזיליה, נענע וזיתים שחורים
* לבחירה: מאפה גבינת עיזים מעושנת בעלי מרווה / מאפה בשר טלה קצוץ על חציל קלוי / מאפה גבינת מוצרלה טריה, פסטו וקונפי שום
* לבחירה: שקשוקה במחבת ברזל יצוק / "ביצה מושלמת" / פריטטה
* כוס לימונדה / כוס תה עשבים קר
* קפה או תה חם עם עוגיות
יין וגבינות (בתשלום נוסף):
לפני הקונצרט ובהפסקה יגיש זאב דוניה, היינן והבעלים של יקב סוסון ים מבר גיורא, ממבחר יינותיו, ומשפחת הימלפרב מנטף תגיש מבחר גבינות של חוות העיזים הר הרוח.
הוראות הגעה:
להגיע לכיכר הכניסה של נטף, ביום חמישי רצוי עד השעה 20:00 וביום ששי רצוי עד 12:00
ומשם ברגל (7 דקות, לפי שילוט) או בהסעה חינם מהכיכר אל אולם הקשתות.
כפתור תחתון לכל מועד – כרטיס לקונצרט בלבד
פיאנו בנטף - עונה שניה: הפסנתרנית רויטל חכמוב מגישה באולם הקשתות בביתה שבנטף שתי סדרות של שמונה קונצרטים קאמריים המשלבת את מיטב הנגנים, פסנתר פציולי קונצרטנטי בעל צליל ייחודי ביופיו, עם מיטב האוכל, היין והגבינות של אזור נטף, המוגשים בנוף המרהיב של הרי יהודה ושפלת החוף.
משתתפים:
רויטל חכמוב, פסנתר
יגאל מלצר, חצוצרה
רביעיית ספיר - ז'אנה גנדלמן ורומן שפיצר-כינורות, עמוס בועזסון-ויולה, אולג סטולפנר, צ'לו
התוכנית:
קונצ'רטו לפסנתר מספר 1 של שופן,
קונצ'רטו לפסנתר וחצוצרה מספר 1 של שוסטקוביץ'.
לרכישת מנוי לסדרה פיאנו בנטף
ארוחה לפני קונצרט ב"מטבח של רמה" בנטף:
לפני הקונצרט, תוגש במסעדת "המטבח של רמה" אל מול הנוף של הרי יהודה ושפלת החוף, ארוחה עם תפריט ייחודי לקונצרט,
במחיר מיוחד לבאי הקונצרט.
ביום ה' ארוחת ערב בשעה 18:00 במחיר של 170 ש"ח (הקינוח יוגש בהפסקה של הקונצרט).
תפריט ארוחת הערב:
פתיח
"סוכריות" של גבינת ברינזה עטופות בבצק פילו
מנה ראשונה
כבדי עוף בחמאה ובחומץ בלסמי מיושן, על עלי מנגולד, תפוחי עץ וסלק
מנה עיקרית
קדירת נתח קצבים ברוטב דבלים, עם ניוקי סלק וסלט אנדיב
לפני קינוח
סורבה סברס
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט)
גראטן שזיפים וברולה
ביום ו' ארוחת בוקר בשעה 10:30 במחיר של 70 ש"ח.
תפריט ארוחת הבוקר:
* לחם טאבון עם נשנושים שונים
* כוסית ציזיקי מיוגורט כבשים
* "חומוס סלק" עם טחינה וקונפי גרגרי חומוס
* סלט עגבניות שרי על טחינה ירוקה עם עלי זעתר, פטרוזיליה, נענע וזיתים שחורים
* לבחירה: מאפה גבינת עיזים מעושנת בעלי מרווה / מאפה בשר טלה קצוץ על חציל קלוי / מאפה גבינת מוצרלה טריה, פסטו וקונפי שום
* לבחירה: שקשוקה במחבת ברזל יצוק / "ביצה מושלמת" / פריטטה
* כוס לימונדה / כוס תה עשבים קר
* קפה או תה חם עם עוגיות
יין וגבינות (בתשלום נוסף):
לפני הקונצרט ובהפסקה יגיש זאב דוניה, היינן והבעלים של יקב סוסון ים מבר גיורא, ממבחר יינותיו, ומשפחת הימלפרב מנטף תגיש מבחר גבינות של חוות העיזים הר הרוח.
הוראות הגעה:
להגיע לכיכר הכניסה של נטף, ביום חמישי רצוי עד השעה 20:00 וביום ששי רצוי עד 12:00
ומשם ברגל (7 דקות, לפי שילוט) או בהסעה חינם מהכיכר אל אולם הקשתות.
מומלץ סגור
גילית שגיאת כתיב? סמן טקסט באמצעות העכבר ולחץ Ctrl+Enter