גרסת האתר רגילה גרסת האתר רגילה
הסל נשמר ל 00:00 דקות
קופת !BRAVO
  • לתשלום: 3221* או 072-275-3221
  • א׳-ה׳ 8:00-21:00, ו׳ 8:00-15:00, ש׳ 8:00-21:00
הופעות מוזיקה קלאסית

קונצרט ביקור בחג המולד

קרדיט לתמונה: סופיה מאראק
קונצרט ביקור בחג המולד

תרגום לרוסית

משך: שעה

תוכנית הקונצרט תכלול שירי חג מולד פופולריים ועוד. יבוצעו יצירות של שוברט, גרובר, ולאסקז, אוסטרובסקי ומלחינים ואחרים.
כוס שמפניה חגיגית וכיבוד קל יוצעו לאורחי הקונצרט.

מבצעים:
זוכי תחרות בינלאומית
ורוניקה גרייס - שירה
מיכאיל סוד - גיטרה

ורוניקה גרייס - זמרת אופרה של מצו-סופרן, זוכת תחרויות בינלאומיות, מנצחת, מורה עם ניסיון של 27 שנה, חברת מושבעים בתחרויות ווקאליות וראש בית הספר הקולי "הרמוניה" - קבוצת היצירה המובילה בעיר ירושלים. ורוניקה השתתפה בפסטיבלים רבים, כולל הפסטיבל המוקדש לביקורו של האפיפיור יוחנן פאולוס השני באסטנה, קזחסטן. 2001 ופסטיבל הכישרונות הצעירים בשנת 2003 בסיאול שבדרום קוריאה.
היא נראתה על במת האופרה בתפקידים כמו מרסלינה ב"נישואי פיגארו "של מוצרט, ג'ובאנה בריגולטו של ורדי, לרינה ב"יוג'ין אונייגין" של צ'ייקובסקי, קייט במאדאם פרפר מאת פוצ'יני, וכרמן ביצירת המופת של ביזה. מאז שהגיעה לישראל בשנת 2005 הופיעה גב גראיס במקומות ובחו"ל.

לאחרונה הופיעה באופרה סדנה בתל אביב ובאופרה אתנה בירושלים. הדריכו אותה מורים קולניים מפורסמים בגרמניה ובארצות הברית, כלומר: ג'ון נוריס מהאופרה המטרופוליטנית בניו יורק, ג'ואן דונרמן, מיניון דאן, אולגה מקרינה, אמה סארקיסיאן. בשנת 2009 נתנה קונצרטים באיטליה, בתיאטראות "פרגולסי" ו"ג'נטילה ", השתתפה ב"כיתת המאסטר בתיאטרון רוסיני" בפזארו, כיתת אמן עם פלסידו דומינגו בוורונה,
השתתפה בפסטיבל מוזיקת קודש ברומא, השתתפה. בפסטיבל האופרה בברגמו איטליה 2012 באופרה סרנדה ברוח מאת פינצי בתור הרוזנת, ובתחרויות ווקאליות רבות אחרות,
שם הוענקה לה פרסים גבוהים ופרסים. בשנת 2019 היא הוזמנה לפרויקט האופרה הבינלאומי שם הופיעה בתיאטרון בולשוי, על במת פוקרובסקי, באופרה של אנג'ליקה המסכנה של פוצ'יני בתור באדסה, מוסקבה. בשנת 2021 היא הופיעה בקונצרט הזוכים בתחרותתחרות פרסי מוזיקה קלאסית בקרנגי הול בניו יורק, ארה"ב. 

מיכאיל סוד, גיטריסט יליד אוקראינה, זכה בדיפלומה בתחרות בינלאומית בגרמניה כחבר ברביעיית הגיטרה של חרקוב. ​​ הוא סייר ביותר מ-50 מדינות עם חברת פרינסס קרוז כחלק מ"הטריו הרומנטי".
מאז 2013, הוא חי ועובד בישראל. הוא אמן קונצרטים ומורה. הוא הופיע באולמות קונצרטים מובילים בישראל והשתתף כמוזיקאי בהפקות תיאטרון.
 

גילית שגיאת כתיב? סמן טקסט באמצעות העכבר ולחץ Ctrl+Enter

עיר תאריך מיקום ההצגה
ירושלים אולם נחמה רכישת כרטיסים לא מסומנים קונצרט ביקור בחג המולד שעה