גרסת האתר רגילה גרסת האתר רגילה
הסל נשמר ל 00:00 דקות

קופת !BRAVO

הופעות ג'אז ובלוז

ג'אז חם - סווינג עם דיוק

ארכיון תאריך: 28 ינואר 2017 - 3 פברואר 2017

משך: שעה וחצי

פתיחת הדלתות במועדון זאפה בשעה 20:15

פבריציו בוסו, מנגני החצוצרה המרגשים ביותר באיטליה כיום, מסקרן, מרגש, בעל טעם אקלקטי ונגיעה אישית וייחודית מגיע לסדרת ההופעות ב'ג'אז חם' עם הפסנתרן האיטלקי הנפלא ג'וליאן אוליבר מזריאלו בדואט וירטואוזי לחצוצרה ופסנתר ללחנים של דיוק אלינגטון – לכל חובבי ואוהבי הג'אז לא להחמיץ!
 
פבריציו בוסו, אוקינוס של כשרון וקריירה רצופת הצלחות (בכל העולם), שיתופי פעולה מוסיקליים מעניינים. הוציא עשרות אלבומים, בין השאר בחברות התקליטים Blue Note, EMI Verve/Universal. 
 
הסגנון של פבריציו מכיל הדים מתקופת הבופ הקלאסית, זיכרונות  ממיילס דייוויס עד לדון צ'רי, ונינו רוטה לצ'ט בייקר האגדי. זה הבופ של המילניום השלישי, עם תחושת סווינג וזרימה. התשוקה והיכולת שלו להדהים, באה לידי ביטוי בתמהיל מאוזן של וירטואוזיות ופואטיות. האהבה שלו לבופ תמיד נוכחת, אך מסוננת על ידי רגישות רבה וטעם אישי שהופכת את הסאונד שלו למאוד עכשווי, אבל עדיין קלאסי.
 
רשימת שיתופי הפעולה שלו ארוכה וכוללת אמני ג'אז כמו ג'ו לובנו, דידי ברידג'ווטר, מריו ביונדי, סטפאנו די בטיסטה, איאן שו, רוסאריו ג'וליאני, רפאל גולאצי ולוצ'יאנו ביונדיני.
מגוון הפרויקטים שלו, עלו על הבמות היוקרתיות ביותר כמו 
North Sea Jazz Festival אל מועדון Ronnie Scott’s, מ- Le Parc Floral בפריז למונטה קרלו, ארגנטינה ויפן, שם כוכבו דורך.

בוסו הוציא אלבום דואו מרתק, שבו האינטראקציות הטלפתיות עם הפסנתרן האיטלקי Julian Oliver Mazzariello הן לא פחות ממושלמות. בוסו ומאזארליו שולטים בכלי הנגינה שלהם בצורה מופלאה, עם ידע מוסיקלי עשיר בהיסטוריה של הג'אז, עד שלמאזין קשה לזהות שהם מבצעים דואו. הדרך שבה בוסו מעצב את הסאונד שלו, והדרך בה מאזאריאלו חש בנוח לא רק בקטעי הסולו של הפסנתר אלא גם מספק ליווי רגיש לבוסו (אתגר אמיתי עבור כל פסנתרן ג'אז) - הוא חוויה נפלאה.
"פבריציו בוסו הוא חצוצרן איטלקי דגול וכוכב ג'אז בינלאומי אמיתי"  Mezzo Tv
"לחצוצרן האיטלקי פבריציו בוסו יש טעם אקלקטי במוסיקה. הוא מביא את המגע האישי שלו לכל שיר שהוא מבצע"  Philippe Desmond, La Gazette Bleue

גילית שגיאת כתיב? סמן טקסט באמצעות העכבר ולחץ Ctrl+Enter